App 18 September

Vernieuwde LISA ClubApp

Nieuws afbeelding

LISA heeft de ClubApp compleet vernieuwd. De app wordt automatisch ge-update via iTunes of Google Play. Als je inlogt krijgt je een persoonlijke timeline te zien met wat voor jou (en je broers/zussen, papa/mama) de komende periode relevant is

De App is voorzien van een nieuw design, het doorgeven van presentie op familie-niveau (in de timeline), meer informatie over de locatie van trainingen en wedstrijden en betere overzichten van recente uitslagen. In de komende periode worden meerdere updates toegevoegd.

Het kan zijn dat je opnieuw moet inloggen, dat doe je met je lidnummer en wachtwoord. Je lidnummer kan je terugvinden op de contributie-nota van de club. Als je je wachtwoord niet meer weet, kan je via de optie 'wachtwoord vergeten' je wachtwoord opvragen.

Aangezien het lanceren van een nieuwe App af en toe technische problemen oplevert, kan het zijn dat de App niet bereikbaar is. Probeer het dan aub later nog een keer. LISA doet er alles aan om de overgang naar de hernieuwde App zo goed mogelijk te laten verlopen.