Verwachtingen


Ouders zijn heel belangrijk bij Buitenhout MHC! De hockeyclub juicht de betrokkenheid van ouders bij het hockeyspel van hun kind(eren) zeer toe. Zonder de medewerking van ouders zal het hockeyspel voor uw kind(eren) een stuk moeizamer verlopen.

Betrokkenheid ouders

De betrokkenheid van ouders is niet geheel vrijblijvend. We kunnen als club alleen op deze manier blijven draaien, wanneer iedereen een steentje bijdraagt. Wat verwachten wij van ouders:

  • Ouders worden verzocht bij een uitwedstrijd te rijden zodat dat het gehele team veilig vervoerd kan worden.
  • Ouders worden gedurende het seizoen enkele malen ingedeeld voor de bardiensten. Deze bardienst duurt meestal een dagdeel (ca. 2-3 uur)
  • Wij vragen ouders om betrokken te zijn bij de wedstrijden van hun kind(eren) en zo de gezellige en sportieve sfeer te accentueren op en rond het hockeyveld.
  • Wij vragen ouders hun kind(eren) te stimuleren om naar de trainingen te gaan en alleen met goede redenen af te zeggen.
  • Wij vragen ouders erop toe te zien, dat hun kind(eren) op tijd is/zijn, anders duperen zij het team.

Actief worden
Zonder vrijwilligers kan een vereniging niet optimaal draaien. Vrijwillige hulp van ouders wordt bij Buitenhout MHC dan ook zéér gewaardeerd. Dit kan variĆ«ren van extra hulp achter de bar op wedstrijddagen en/of tijdens events, tot klussen in het clubhuis of het coachen/begeleiden van een team.

Daarnaast moet de jongste jeugd bij iedere wedstrijd een spelbegeleider leveren. Wanneer ouders dit in toerbeurt doen, ben je maar eens in de zoveel weken aan de beurt en leer je gelijk iets meer over de sport van je kind(eren). Wedstrijden van oudere jeugd worden gefloten door scheidsrechters met een scheidsrechterskaart. Meerdere keren per jaar biedt Buitenhout MHC kosteloos scheidsrechtersexamen aan.

Ook kan je lid worden van een van de diverse commissies die we binnen Buitenhout hebben.

Op het aanmeldingsformulier dient u aan te geven waar uw interesse naar uit gaat. Wilt u meer informatie over de activiteiten van een bepaalde commissie? Op deze pagina staan de commissies en hun contactgegevens vermeld.

Er wordt verwacht dat iedereen wat doet, dit om het hockeyplezier van je eigen kind(eren) te bevorderen.