Mededelingen 1 December

Buitenhout Winterprogramma

Nieuws afbeelding

In de winter willen wij graag blijven hockeyen. Hiervoor hebben wij het Buitenhout Winterprogramma, gister per mail verspreid naar alle leden!

Het winterprogramma bestaat uit wekelijkse trainingen (1x per week, vanaf 5 december), de mogelijkheid om per team CrossFit trainingen te doen (3 keer), en onderstaande activiteiten in de weekenden (januari en februari):

- Oliebollen toernooi;

- Hockey 5's (voor flex op de maandagen);

- 6-kamp.


 

* Hockey 5's

Bij Hockey 5's spelen teams vijf tegen vijf op een half veld, met rondom boarding. Door de boarding lijkt het spel een beetje op zaalhockey en ijshockey, de bal kan namelijk niet uit gaan. Op de link een filmpje om deze hockeyvorm wat beter te begrijpen: https://www.youtube.com/watch?v=L-soRFr1RSg.

* Regulier trainingen

De reguliere trainingen zijn al te vinden in LISA voor de winterperiode. Voor de vaste keepers volgt nog een programma. Daarnaast komen de activiteiten in het weekend ook in LISA te staan. Meld je altijd aan of af in LISA!

* Contributie

De contributie voor het Buitenhout Winterprogramma zal € 35,- zijn. Je betaalt voor het volledige programma (trainingen + weekend activiteiten).

* Inschrijving

Aan de coaches/begeleiders het verzoek om te inventariseren wie van hun team hier aan mee wil doen. De coaches/begeleiders kunnen dit per mail door sturen naar de TC. Graag voor 7 december mailen naar [email protected].

Wij kijken er naar uit om in de winterperiode te kunnen hockeyen! Doen jullie mee? Meld je dan aan voor woensdag 7 december.