Aanmeldformulier (proef)lidmaatschap Buitenhout MHC 
 
Inschrijven gaat snel en gemakkelijk via dit formulier en is vooralsnog vrijblijvend. Gegevens worden meteen opgenomen in onze database. Dit scheelt jou en onze vereniging een hoop tijd en beperkt de kans op fouten. Je aanmelding wordt door de ledenadministratie in behandeling genomen. Zodra het aanmeldformulier met de ondertekende incassomachtiging door de ledenadministratie is ontvangen, ben je proeflid. Wij zullen contact opnemen voor de inplanning van de proeftrainingen (je mag 3 x gratis meetrainen om te kijken of je het leuk vindt) of voor andere informatie. Zodra je definitief lid wordt, sturen wij een factuur. Als je toch geen lid wordt zullen je gegevens uit onze database verwijderd worden.

Wij attenderen u op het feit dat hockey een teamsport is en om teleurstelling te voorkomen vinden wij dat dit goed gerealiseerd moet worden. Er zijn 3 competitierondes: september t/m herfstvakantie, na herfstvakantie tot eind november en de laatste ronde van maart t/m juni. De elftallen spelen zaalcompetitie (dit is facultatief ivm extra bijdrage), de jongste jeugdteams spelen mee in de Midwintercompetitite. 

Voor senior leden en leden vanaf 16 jaar geldt dat zij verplicht zijn een scheidsrechter kaart te halen.
 
Jeugdleden kunnen zich uitsluitend inschrijven als zij voor 1 oktober zes jaar zijn. (Het inschrijfformulier accepteert kinderen vanaf 5 jaar. Zij gaan eerst alleen trainen).
 
Als je een vrijwilligersfunctie binnen de club hebt moet je ook ingeschreven zijn. Aanmelden vindt plaats via het aanmeldformulier. Kies bij 'lidmaatschap' voor 'vrijwilliger' en geef duidelijk aan welke taak je gaat vervullen. Als je aangemeld staat als vrijwilliger ontvang je gericht die informatie die van belang is voor het uitoefenen van jouw functie.


verplichte veldenPersoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie