Proeftrainingen jeugd


3x gratis hockeyen

Sporten is leuk en gezond! Maar het is ook fijn om nieuwe kinderen te leren kennen. Daarom vinden we het ook leuk dat je interesse hebt (vanaf 5 jaar en ouder) om 3x gratis en vrijblijvend mee te trainen bij onze hockeyvereniging! 

De eerstvolgende mogelijkheid om proeftrainingen bij Buitenhout te volgen is op zondag 20 maart, zondag 27 maart, zondag 3 april en zondag 10 april.

Inschrijven is verplicht en kan via deze link. In de weken voor de proeftrainingen van maart/april ontvang je meer informatie!

Je mag 3x gratis en vrijblijvend meetrainen om te kijken of je hockey wat voor je is. Als je het na de trainingen niet leuk vindt, dan verwijderen we al je gegevens weer uit ons systeem!


Wat neem je mee?

Wij hebben een stick en scheenbeschermers te leen voor je, het enige wat je moet aanschaffen is een bitje (te koop voorafgaand aan de trainingen a € 3,50). Doe je sportkleding en sportschoenen aan, neem je een bidon met water mee? Als je lange kousen hebt, doe die dan ook maar aan! Ouder zijn welkom om te komen kijken, maar houden 1,5 meter afstand en registreren zich bij binnenkomst op ons terrein. Aan de hekken hangen QR codes om te registreren.


Vragen?

Heb je nog vragen of kom je niet door het aanmeldingsformulier heen? Mail gerust naar [email protected] en we proberen je zo snel mogelijk een reactie te sturen.


Meer informatie over contributie, opzeggen, e.d. lees je hier. Hier tref je o.a. de procedure aan van de leeftijdscategorie├źn en de peildata.


We hopen je snel op de velden te zien!