Proeftrainingen jeugd


3x gratis hockeyen

Sporten is leuk en gezond! Maar het is ook fijn om nieuwe kinderen te leren kennen. Daarom vinden we het ook leuk dat je interesse hebt (vanaf 5 jaar en ouder) om 3x gratis en vrijblijvend mee te trainen bij onze hockeyvereniging! 


Schrijf je NU in voor de eerstvolgende gratis en vrijblijvende proeftrainingen bij de allerleukste en gezelligste club van heel Almere en omstreken:

zondag 12 september, zondag 19 september, zondag 26 september en zondag 3 oktober.


Let op: inschrijven is verplicht i.v.m. verzekeringen en het inplannen van trainers. Schrijf je nu in en je ontvangt alle informatie per mail.


In de weken voor de proeftrainingen van september/oktober ontvang je meer informatie!


Je mag 3x gratis en vrijblijvend meetrainen om te kijken of je hockey wat voor je is. Als je het na de trainingen niet leuk vindt, dan verwijderen we al je gegevens weer uit ons systeem!


Wat neem je mee?

Wij hebben een stick en scheenbeschermers te leen voor je, het enige wat je moet aanschaffen is een bitje (te koop voorafgaand aan de trainingen a € 3,50). Doe je sportkleding en sportschoenen aan, neem je een bidon met water mee? Als je lange kousen hebt, doe die dan ook maar aan! Helaas mogen ouders ivm alle Covid-19 maatregelen niet blijven kijken bij de training. 


Vragen?

Heb je nog vragen of kom je niet door het aanmeldingsformulier heen? Mail gerust naar [email protected] en we proberen je zo snel mogelijk een reactie te sturen.


Meer informatie over contributie e.d. lees je hier.


We hopen je snel op de velden te zien!