Proeftrainingen jeugd


De komende proeftrainingen zijn (in 2024) op zondag 22 september, zondag 29 september, zondag 6 oktober en zondag 13 oktober! Lees hieronder hoe je je moet aanmelden voor gratis proeflessen.


3x gratis en vrijblijvend hockeyen!

Sporten is leuk en gezond! Maar het is ook fijn om nieuwe kinderen te leren kennen. Daarom vinden we het ook leuk dat je interesse hebt (vanaf 5 jaar en ouder) om 3x gratis en vrijblijvend mee te trainen bij onze hockeyvereniging! Als je het na de trainingen toch niet leuk vindt, dan verwijderen we al je gegevens weer uit ons systeem!Inschrijven verplicht!

Inschrijven is verplicht ivm verzekeringen en het aantal aanwezige trainers en kan via deze link. In de week voorafgaand aan de proeftrainingen ontvang je meer informatie!


Wat neem je mee?

Wij hebben een stick en scheenbeschermers te leen voor je, het enige wat je moet aanschaffen is een bitje (te koop voorafgaand aan de trainingen in ons clubhuis a € 3,50 - betalen per pin). Doe je sportkleding en sportschoenen aan, neem je een bidon met water mee? Als je lange kousen hebt, doe die dan ook maar aan! 


Vragen?

Heb je nog vragen of kom je niet door het aanmeldingsformulier heen? Mail gerust naar [email protected] en we proberen je zo snel mogelijk een reactie te sturen.

Meer informatie over contributie, opzeggen, e.d. lees je hier. Hier tref je o.a. de procedure aan van de leeftijdscategorie├źn en de peildata.

We hopen je snel op de velden te zien!