Proeftraining Para

3x gratis hockeyen!

Sporten is leuk! Maar misschien is het voor jou wel nog belangrijker om nieuwe vrienden te maken op onze club en van andere clubs. Dat kan bij Buitenhout MHC in ons gloedje nieuwe parahockey team. Wij vinden dat leuk sporten en gezelligheid hand in hand moeten gaan, in een veilige omgeving. Je mag daarom 3x gratis en vrijblijvend bij ons een proeftraining doen. Mocht je het toch niet leuk vinden, dan verwijderen we natuurlijk al je gegevens weer uit ons systeem.

Inschrijven verplicht!

Inschrijven is verplicht i.v.m. verzekeringen en het aantal aanwezige trainers en kan via deze link. In de week voorafgaand aan deproeftrainingen ontvang je meer informatie over de proeftrainingen! Onze paratrainers en -assistent-trainers zijn afkomstig uit het onderwijs en/of zijn werkzaam in de branche met mensen met een beperking.

Wat neem je mee?

Wij hebben een stick en scheenbeschermers te leen voor je, het enige wat je moet aanschaffen is een bitje (te koop voorafgaand aan de trainingen in ons clubhuis a € 3,50 - betalen per pin). Doe je sportkleding en sportschoenen aan, neem je een bidon met water mee? Als je lange kousen hebt, doe die dan ook maar aan! En heel belangrijk..... neem je ouder(s) of begeleiding mee, zodat zij ook kunnen zien hoe leuk hockey is.

Vragen?

Heb je nog vragen of kom je niet door het aanmeldingsformulier heen? Mail gerust naar [email protected] en we proberen je zo snel mogelijk een reactie te sturen.

Meer informatie over het aanmelden om lid te worden, contributie etc. kunnen wij je allemaal geven op de proefdagen.

We hopen je snel op de velden te zien!

Groet,

Team parahockey Buitenhout MHC