Club logo

Wie zijn wij?Wij zijn Buitenhout MHC, een fijne familiehockeyclub in Almere Buiten. Hockey is voor iedereen, daar staan wij echt voor. Wij bieden hockey voor meisjes, jongens, dames en heren. Voor zowel competitie- als flex- (Trimhockey, 7x7, MixTrim) en seniorenhockey (Dames en Heren)  kun je bij ons terecht. Naast de nodige sportiviteit zorgen wij ook voor gezelligheid door het organiseren van leuke evenementen en een goede sfeer op de club. Lekker sporten maar ook veel plezier hebben gaat bij ons echt samen. Wil jij ook graag op hockey? Je bent van harte welkom om een keer mee te komen doen en te kijken of het wat is voor jou. Mail naar [email protected] als je meer info wil.

 

Over Buitenhout MHC

Wij bieden hockey voor kinderen en volwassen; van de jongste jeugd tot trimhockey voor heren en dames in Almere Buiten. 

Lees meer
   

Bestuur

Het bestuur van Buitenhout MHC is een gekozen bestuur en vertegenwoordigt de belangen van alle leden. Het bestuur geeft leiding aan de vereniging en bepaalt met haar leden het beleid en de strategie. 

Lees meer

Commissies

Om alles goed georganiseerd te hebben op onze hockeyclub Buitenhout MHC zijn er veel vrijwilligers actief. Vrijwilligers (leden) die zich met hart en ziel inzetten voor de club. 

Lees meer

Respect & Regels


Buitenhout MHC = voor elkaar, van elkaar en met elkaar.

Hockey bij Buitenhout is niet alleen een sport, het is een community waarin we samenkomen, groeien en plezier hebben. Ongeacht wie je bent, waar je vandaan komt, wat je overtuigingen zijn of wie je liefhebt, je hoort erbij.

Wij geloven dat iedereen het recht heeft om zichzelf te zijn en gewaardeerd te worden om zijn of haar unieke bijdrage aan onze hockeyfamilie. Dit gaat verder dan alleen je hockeyspel; het gaat over je identiteit, achtergrond en keuzes.

Of je nu een doorgewinterde hockeyer bent of een fonkelnieuwe speler, we hopen dat je de boodschap van 'van elkaar, voor elkaar en met elkaar' omarmt en actief bijdraagt aan een omgeving waarin iedereen zich veilig en welkom voelt. Dit betekent dat we respect tonen voor elkaars verschillen en elkaar ondersteunen, zowel tijdens trainingen en wedstrijden als tijdens andere clubactiviteiten en momenten in ons clubhuis.

Dus, of je nu aan de zijlijn staat, op het veld speelt, of in de kantine ontspant, je hoort erbij en je kunt en mag altijd jezelf zijn. Samen creëren we bij Buitenhout een hockeygemeenschap waarin iedereen wordt gewaardeerd en gerespecteerd; je bent bij ons niet alleen welkom, je voelt je ook welkom.

Wil jij wat bijdragen aan een respectvolle vereniging? Mail dan naar [email protected]

 

Fairplayregels:

Buitenhout MHC vindt een sportieve en veilige omgeving belangrijk. Daarom zijn er fairplay regels opgesteld op, rondom en buiten het veld:

Gedragsregels in het veld

·Wens de tegenpartij een prettige wedstrijd

·Draag officiële wedstrijdkleding

·De scheidsrechter heeft altijd gelijk; alleen de aanvoerder praat met hem/haar/hen

·Bedank de scheidsrechters èn tegenstanders na afloop


Gedragsregels rondom en buiten het veld

·Moedig enthousiast en positief aan met respect voor alle spelers en toeschouwers

·Laat coachen over aan de coach

·Respecteer de beslissingen van de scheidsrechters; val beslissingen van scheidsrechters niet in het openbaar af. Trek nooit hun integriteit in twijfel *

·Wijs elkaar op wangedrag

* Buitenhout MHC hanteert KNHB regels m.b.t. tucht en wangedrag, welke terug te vinden zijn op de website van de KNHB.

 

Clubregels / respect voor de omgeving:

·Waardeer de inzet van alle vrijwilligers op de club

·Wees zuinig op alle spullen; die van jezelf en anderen

·Ruim je rommel op van het veld, het clubhuis en de kleedkamer

·Onze club is een rookvrije club, dat betekent dat op het gehele terrein van Buitenhout MHC het niet is toegestaan om te roken

·Buitenhout MHC voert strikt het NIX<18 beleid, dus geen alcohol onder de 18

·Honden zijn welkom op het terrein, mits aangelijnd

·Honden zijn niet toegestaan in ons clubhuis


 

Lees meer

Tenue Buitenhout MHC

Als je wedstrijden gaat spelen bij Buitenhout MHC is het verplicht om het clubtenue van onze club dragen. Hoe ziet ons tenue eruit?

Lees meer

Contact

Heb je nog vragen? Laat het vooral weten!

Neem contact op
Wedstrijden
Wedstrijden
Wedstrijden
Wedstrijden
Club logo

Kom erbij

Is hockey iets voor jou? Of voor je kind (eren)? Je bent van harte welkom een keer mee te komen doen op een training. Maar liefst drie keer kun je een proeftraining volgen voordat je je definitief aanmeldt als trainingslid, competitielid of trimhockeylid. Schrijf je snel VRIJBLIJVEND in via deze website!

 

Proeftraining jeugd

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om proeftrainingen te volgen bij onze hockeyclub! Klik snel op Lees meer.....


 


Lees meer

Proeftraining flexhockey

Flexhockey is voor iedereen die vrijblijvend, door de weeks, wil hockeyen - met of zonder competitieverplichtingen. Flexhockey wordt gespeeld door een gevarieerde groep volwassenen, al dan niet met een hockeyverleden. Het niveau wordt onder andere bepaald door hockeyervaring, leeftijd en fysieke gesteldheid.

Bij Buitenhout worden de volgende hockeyvormen aangeboden: Heren Hockey7, Dames Hockey7, MixTrim, Trimhockey, Studentenhockey en Welkomsttrainingen.

De hockeyers komen op een vaste avonden bij elkaar om samen te trainen. De fanatiekelingen hebben de mogelijkheid om competitie te spelen. Na de trainingen en wedstrijden is het sociale element ook van belang bij onze sporters!

Wil je eens komen kijken en meedoen om de sfeer te proeven en te kijken of hockey wat voor je is? Of heb je in het verleden hockey gespeeld en wil je checken of je aansluiting qua niveau kunt vinden? Schrijf je dan hier in voor vrijblijvende en gratis proeflessen.

Op deze link tref je meer informatie aan over onze contributie.


Lees meer

Proeftraining Para

Sporten is leuk! Maar misschien is het voor jou nog wel belangrijker om nieuwe vrienden te maken op onze club en wie weet zelfs op andere clubs. Dat kan bij Buitenhout MHC in ons gloednieuwe parahockey team!

Wij vinden dat plezierig sporten en gezelligheid hand in hand moeten gaan, in een veilige omgeving.

 

Je mag altijd 3x gratis en vrijblijvend bij ons een proeftraining komen doen. Voorafgaand aan de 3 proeftrainingen plannen wij een intakegesprek in met je ouder(s) of begeleider(s). Na afloop van de 3 proeftraining hebben we een evaluatiegesprek. Mocht je het onverhoopt toch niet leuk genoeg vinden, dan verwijderen we natuurlijk al je gegevens weer uit ons systeem.

 

Inschrijven

Inschrijven voor de gratis proeflessen is verplicht i.v.m. verzekeringen en het aantal aanwezige trainers en kan via deze link.

 

Over ons Parateam

- trainingsdag is zondag van 11:30 - 12:30.

- Parahockey bij Buitenhout MHC is geschikt voor deelnemers vanaf 7 jaar oud.

- de groepsgrootte is gemiddeld 10 spelers per team/trainingsgroep.

- geschikt voor de doelgroepen Autisme Spectrum Stoornis, ADHD, niet-aangeboren hersenletsel en verstandelijke beperking. Het is van belang dat de deelnemers coachbaar zijn en dat zij de informatie of aanwijzingen tijdens een training kunnen verwerken en er (met ondersteuning) naar kunnen handelen.

Daarnaast moet Buitenhout MHC de veiligheid kunnen waarborgen van zowel de spelers als de medespelers en de omgeving. Onze paratrainers en assistent-trainers zijn afkomstig uit het onderwijs en/of werken met mensen met een beperking.

 

Uitleg van de sport

Hockey staat bij Buitenhout MHC centraal. Trainingen worden ontworpen op basis van het ASM-model, wat gericht is op veelzijdig bewegen. Hierdoor zijn de trainingen geschikt voor alle leden en op alle niveaus. Zie ook: https://www.athleticskillsmodel.nl.

Er wordt G en LG-hockey aangeboden. Kijk voor uitleg op https://www.knhb.nl/kenniscentrum/hockeysoorten/aangepast-hockey#alles-over-aangepast-hockey.

Een gemiddelde trainingsdag zal beginnen met een goede warming-up, gevolgd door een aantal oefeningen die wij aan kunnen passen om iedereen op zijn/haar eigen niveau en tempo beter te maken in het hockeyspel.

Meestal eindigt de training met een partijtje hockey.

 

Wat neem je mee?

Wij hebben een stick en scheenbeschermers te leen voor je. Het enige wat je moet aanschaffen is een bitje (te koop voorafgaand aan de training in ons clubhuis à € 3,50, te betalen per pin). Doe je sportkleding en sportschoenen aan; neem je ook een bidon of flesje met water mee? Als je lange kousen hebt, doe die dan ook maar aan. En heel belangrijk..... neem je ouder(s) of begeleiding mee, zodat zij ook kunnen zien hoe leuk hockey is!

 

Vragen?

Heb je nog vragen mail dan naar [email protected], contactpersoon Monique van Tongeren. Of kom je niet door het aanmeldingsformulier heen? Mail gerust naar [email protected] en we proberen je zo snel mogelijk een reactie te sturen.

 

We hopen je snel op de velden te zien!

Groet,

Team Parahockey Buitenhout MHC


 

 

Lees meer

Proeftraining Dames

Dit seizoen heeft Buitenhout MHC 3 damesteams. Alle 3 de damesteams zijn verschillend ingedeeld en bevatten andere prioriteiten.

 

Lees meer

Proeftraining Heren

Dit seizoen heeft Buitenhout MHC 2 Herenteams. Deze twee teams zijn verschillend ingedeeld.


Lees meer

Contributie

Als lid van Buitenhout MHC betaal je contributie. Hiermee krijg je toegang tot de faciliteiten van de vereniging.

Lees meer

Inschrijven

Klaar voor om te komen hockeyen bij ons? Schrijf je dan in!

Lees meer
Wedstrijden
Wedstrijden
Wedstrijden
Wedstrijden
Club logo

Voor leden

 

Teams

Buitenhout MHC heeft zowel Junioren als Senioren teams, hieronder een overzicht van de diverse teams

Lees meer

Praktische info

Alle praktische informatie hebben wij voor je op een rij gezet. Heb je nog vragen over onze club, hockeyzaken, regels of andere zaken? Stuur gerust een mailtje naar [email protected]

Lees meer

Actief worden

Ouders zijn heel belangrijk bij Buitenhout MHC ! De hockeyclub juicht de betrokkenheid van ouders bij het hockeyspel van hun kind(eren) zeer toe. 

Lees meer

Scheidsrechters

Scheidsrechters zijn onmisbaar voor een wedstrijd. Door een aantal malen per seizoen te fluiten, investeer je in je kennis over de spelregels. Hieronder vind je alle informatie rondom het fluiten, zoals jezelf inplannen en een handleiding voor begeleiders.

Lees meer
Wedstrijden
Wedstrijden
Wedstrijden
Wedstrijden
 
Lees meer
 
Lees meer
Lees meer
Club logo

Agenda

 

juni

Datum Titel Tijd Info
22-6-2024 Buitenhout Slot BBQ 16:00 - 22:00 Meer informatie
28-6-2024 Keepers spullen inleveren: 28 juni!! 18:00 - 20:00 Meer informatie

augustus

Datum Titel Tijd Info
31-8-2024 Kick-off clinic voor alle jeugdleden! 09:00 - 17:00 Meer informatie

november

Datum Titel Tijd Info
9-11-2024 Halloween 18:00 - 23:00 Meer informatie

Contact

Ben je op zoek naar specifieke contact gegevens? Klik dan hier.