Proeftraining dames

 

Dit seizoen heeft Buitenhout MHC 3 damesteams. Alle 3 de damesteams zijn verschillend ingedeeld en bevatten andere prioriteiten.

 

Dames 1

Dames 1 is het hoogste team van de lijn en heeft alle ambitie om hoger op te komen. De spelers in Dames 1 zijn sterk gedreven en trainen minimaal 2x per week. Dit jaar wordt in Dames 1 gefocust op het creëren van een stabiele basis zowel fysiek als mentaal.

Deze Dames spelen in de bondscompetitie. Vanuit de jeugd komt er een mooie lichting aan en zullen ze steeds meer het technisch kader van Dames 1 vormen. Ook wordt er gewerkt aan de bonding in het team en zullen de dames ook voldoende tijd hebben voor een borrel en teamactiviteiten!

 

Dames 2

Dames 2 is het opleidingsteam van Dames 1 en vormen zo een goede basis voor de gehele dameslijn. De spelers in Dames 2 zijn erg leergierig en maken enorme stappen in niveau. Dit jaar wordt in Dames 2 gefocust op de betrokkenheid bij het team en bij de club.

Deze Dames spelen in de reserveklasse in de regio. Dit team wordt ondersteund door de coach van het eerste team en alle ogen zijn gerecht op die eerste plek in het klassement. Na afloop is er natuurlijk tijd voor een drankje en hapje! Presteren is mooi meegenomen, maar geen must. Plezier op 1, 2 en 3!

 

Dames 3

Dames 3 is het vriendenteam van Buitenhout MHC. Twee keer per week trainen de dames met vaste trainers om als team te groeien in de competitie van de 5e reserveklasse. Gemotiveerd en gezellig hockeyen, daar gaat het om!

Daarnaast organiseren ze veel buiten het veld. Een drankje hier, een hapje daar… of samen de andere senioren teams aanmoedigen. Aan gezelligheid geen gebrek!

 

Heb je interesse om bij de Dames te spelen of drie keer gratis en vrijblijvend mee te trainen? Mail dan naar [email protected] en je ontvangt dan een mailtje met meer informatie en de mogelijkheden.