Proeftraining TRIMMERS

Trimhockey is voor iedereen!!

Trimhockey is voor iedereen die vrijblijvend wil hockeyen met of zonder competitieverplichtingen. Het laagdrempelig laten spelen van mede- en tegenspelers staat centraal. Trimhockey wordt gespeeld door een gevarieerde groep volwassenen, al dan niet met een hockeyverleden. Het niveau wordt onder andere bepaald door hockeyervaring, leeftijd en fysieke gesteldheid. We hebben begrip voor ieders niveau!

Trimhockeyers komen op vaste avonden bij elkaar om samen te trainen. De fanatiekelingen of mensen die graag extra willen sporten hebben echter ook de mogelijkheid om competitie te spelen. Buitenhout heeft een damesteam 7x7, een herenteam 7x7 en een tweetal mixteams 11x11 (veld en zaal). Hopelijk in het nieuwe seizoen (2021/2022) ook een mix 7x7 team.

Naast het hockeyen is het sociale aspect ook enorm belangrijk. De ‘derde helft’ genieten wij in ons clubhuis of op het terras. Maar er worden ook andere activiteiten voor de volwassenen georganiseerd: feesten, proeverijen en toernooien. Sportiviteit en plezier gaan hand in hand bij Buitenhout MHC!

Lijkt het jou ook leuk om te gaan sporten bij de leukste sportvereniging van Flevoland? Meld je dan aan via dit inschrijfformulier (i.v.m. verzekeringen en inzet trainers) en we nemen snel contact met je op om te laten weten wanneer je 3x gratis mee kunt komen trainen.

Wil je meer info ontvangen voor dat je je inschrijft? Dan kun je mailen naar: [email protected].