Proeftraining VOLWASSENEN

Wij zijn Buitenhout MHC, een fijne familiehockeyclub in Almere Buiten. Hockey is voor iedereen, daar staan wij echt voor. Wij bieden ook voor volwassenen. Voor zowel competitie- als trimhockey kun je bij ons terecht. Naast de nodige sportiviteit zorgen wij ook voor gezelligheid door het organiseren van leuke evenementen en een goede sfeer op de club. Lekker sporten maar ook veel plezier hebben gaat bij ons echt samen. We hebben op dit moment voor de volwassenen; twee Damesteams en diverse trimhockeyteams, er wordt gewerkt aan een Herenteam.

 Hieronder lees je meer informatie over onze Damesteams en de Trimteams:


Twee Damesteams op verschillende niveau's

Vanaf komend seizoen heeft Buitenhout MHC 2 damesteams op verschillende niveau's.

Dames 1 traint 2x per week en de main pointers zijn: Fun&Learning&Perform

Deze Dames spelen in de reserveklasse in de regio met als doel om zich klaar te stomen voor de bondscompetitie. Vanuit de jeugd komt er een mooie lichting aan en zullen we steeds meer het technisch kader van Dames 1 vormen. Maar uiteraard zullen de dames ook tijd hebben voor een borrel en teamactiviteiten!

Dames 2 traint minimaal 1x per week en de main pointers zijn: Fun&Learning

Deze Dames spelen in de reserveklasse in de regio met als doel om zoveel mogelijk beter te worden met elkaar en veel plezier te hebben. Dit team krijgt ook een trainer die iedereen een gave tijd wilt geven op Buitenhout! Na afloop natuurlijk een drankje en hapje! Presteren is mooi meegenomen, maar geen must. Plezier op 1, 2 en 3!

Heb je interesse om bij de Dames te spelen of drie keer mee te trainen? Mail dan naar [email protected] en je ontvangt dan een mailtje met meer informatie en de mogelijkheden.

 


Trimhockey is voor iedereen!!

Trimhockey is voor iedereen die vrijblijvend wil hockeyen (eventueel) zonder competitieverplichtingen. Het laagdrempelig laten spelen van mede- en tegenspelers staat centraal. Trimhockey wordt gespeeld door een gevarieerde groep volwassenen, al dan niet met een hockeyverleden. Het niveau wordt onder andere bepaald door hockeyervaring, leeftijd en fysieke gesteldheid.

Trimhockeyers komen op een vaste avond bij elkaar om samen te trainen. De fanatiekelingen hebben echter ook de mogelijkheid om competitie te spelen. Buitenhout heeft een damesteam 7x7, een herenteam 7x7 en mixteam 11x11 (veld en zaal).

Lijkt het jou ook leuk om te gaan sporten bij de leukste sportvereniging van Flevoland? Meld je dan aan via dit inschrijfformulier (ivm verzekeringen) en we nemen snel contact met je op om te laten weten wanneer je drie gratis mee kunt komen trainen.